Rejser til Alanya kan blive en god gentagelse

07 juni 2022 Anders Lundtang Hansen
rejser Alanya

editorial

Så er det atter blevet tid til at planlægge, hvor familien skal på ferie, og man vil gerne planlægge den slags i god tid, for der er bare så mange ting, som man skal have til at passe sammen, så man kan ikke bare tage den slags et par uger før, at man tænker at tage på ferie.

Det var noget andet, når man var ung, og man bare hoppede på et tog og holdt ferie for den smule penge, man havde, men det er trods alt også rart, at man nu har flere midler til at holde en ordentlig ferie for.

Det er heller ikke som at være et ungt par, hvor man kun havde hinanden at tænke på, hvor man næsten kunne stikke af i flere uger ad gangen, uden man havde så meget ansvar at tænke på.

Nu skal begge forældre have fri samtidig, børnene skal måske tages ud af skolen, nogle skal passe på planterne, og postkassen skal tømmes.

rejser Alanya

Det bliver sjovt at rejse til Alanya igen

Man ved så ikke lige, hvor man skal rejse til i år, for man vil trods alt godt opleve noget nyt hvert år, og man falder så over en overskrift med titlen: “Rejser til Alanya“, og den beskrivelse, som man læser, er virkelig tiltalende for, at dette kunne blive noget, man gerne vil afprøve.

Og det viser sig da også at leve op til alle de forestillinger og forventninger, som man havde til dette – faktisk bliver de overgået!

Så man er parat til at bryde traditionen med, at man vil tage et nyt sted hen hvert år, for selvom man var væk i et par uger i Alanya, så oplevede man bare slet ikke alt det, som man gerne vil nå.

Så alt tyder på, at man tager til Alanya igen næste år.

Flere Nyheder