Få erstatning, hvis du bliver forsinket på vej til Island eller USA

07 december 2021 Emilie Jacobsen
Icelandair forsinkelser erstatning

editorial

Har du for nylig været ude at rejse med Icelandair til Island eller USA, var du måske ude for, at dit fly blev meget forsinket, eller at det måske helt blev aflyst. Det er selvfølgelig både virkelig ærgerligt og irriterende, hvis det er tilfældet. I mange tilfælde vil du dog have mulighed for at få erstatning i forhold til EU reglerne. Det er derfor en god ide for dig, at du undersøger det. 

Når du først begynder at se nærmere på det med Icelandair forsinkelser erstatning, vil du nok hurtigt opdage, at reglerne på området kan være lidt komplicerede. For eksempel kan du være berettiget til at få erstatning, hvis dit fly var 2 timer og 55 minutter forsinket, men dørene først blev åbnet efter 10 minutter, hvilket jo i alt ville forsinke dig 3 timer og 5 minutter. 

For at få hjælp til at finde ud af, om du kan få erstatning eller ej, kan du kontakte flypenge.dk. De har stor erfaring på området, og de kan derfor hjælpe dig med det. De har en beregner på deres hjemmeside, som du kan starte med at bruge for at finde ud af, om du er berettiget til erstatning eller ej. 

image

Er det dyrt at bruge flypenge.dk? 

Måske tænker du, at det vil være bedre, at du selv finder ud af det med at få erstatning, hvis dit fly fra Icelandair var forsinket eller aflyst. For du kommer vel til at bruge en masse penge på at få flypenge.dk til at hjælpe dig – også selvom du slet ikke får en erstatning. 

Men sådan er flypenge.dk slet ikke bygget op. Hvis de ikke kan hjælpe dig med at få en erstatning, skal du ikke betale noget. Det kan derfor aldrig skade dig at kontakte dem for at høre, om de kan hjælpe dig med at få en erstatning eller ej. 

 

Flere Nyheder