Derfor skal I vælge en feriebolig til jeres næste familieferie

30 september 2019 Emilie Jacobsen
feriebolig

editorial

Når I skal holde ferie sammen hele familien, overvejer I sikkert, hvordan I kan gøre det bedst. Skal I tage på campingferie? Finde et hotel, hvor der er plads til jer alle sammen? Prøve at finde et sommerhus, der er stort nok? Eller hvad med at leje en feriebolig? 

Det sidste, mener vi klart, vil være det bedste for jer at gøre. Ved at leje en feriebolig i Jylland eller et andet sted i Danmark, får I en god base for, at hele familien kan holde ferie sammen. Der vil være et værelse til jer alle, og I har et opholdsrum, hvor I kan mødes om aftenen og tale og hygge jer. Det er med til at gøre, at I kan komme hinanden mere ved. 

I forhold til en campingplads vil en feriebolig også tilbyde alle et standardniveau, som de kan leve med. Når hele familien skal af sted sammen, vil der ofte være nogle, der ikke bryder sig om at bo så primitivt, som I skal på en campingferie. Med en feriebolig kan I altså få en højere standard. 

I forhold til et hotel kan det blive en dyr affære, når I alle sammen skal leje et værelse. Samtidig kan det være svært at finde et hotel med charme og karakter, når I er nødt til at vælge et stort hotel. En feriebolig, som den I finder på Røndegaard, har netop masser af charme og karisma. 

I et sommerhus kan I hurtigt komme til at bo meget tæt, når I er mange mennesker. Det kan være, at I ender med at have en hel sal, der er fyldt med børn, der sover sammen. I ferieboligerne på Røndegaard på Djursland, er der plads til mellem 20 og 27 personer i deres i alt tre ferieboliger. Derfor vil I have rigeligt plads ti at holde ferie sammen. Læs mere her

Flere Nyheder