De bedste kufferter skal man have brug for

14 juli 2021 Anders Lundtang Hansen
bedste kufferter

editorial

Når du skal have taget dig et valg af en kuffert, så bør du gå efter den bedste kuffert test, som du kan finde derude, og så lade deres resultater tale for sig selv, så du ved, hvad det er for en kuffert, som du bør købe dig.

Ens kuffert bliver jo hurtigt ens miniudgave af ens hjem, som man tager med på farten, og den skal gerne virke, om man er længe væk eller bare i en kort periode langt væk eller tæt på.

Det er jo surt nok, hvis noget i hjemmet går i stykker, eller man gør sig det forkerte valg, men så er man trods alt derhjemme og kan låne en reserve af naboen, til man dagen efter kan komme ned at købe en ny.

Sådan kan man jo ikke bare lige gøre, hvis man er rejst om på den anden side af jorden, og ens vigtige kuffert er gået i stykker, og der er flere kilometer til den nærmeste by – og endnu længere til et sted, der sælger gode kufferter.

Smag og behag til valget af den bedste kuffert

Nu kan man jo have mange forskellige krav til ens kuffert, om den skal være stor eller lille, eller om den skal have mange eller få rum; og nogle foretrækker den med en hank, der kan forlænges, mens andre ikke kan klare sig uden en kuffert, der har hjul under sig.

En dårlig kuffert kan jo på overfladen se god ud og virke upåklageligt på vej ud til lufthavnen, men når man så lander på ens destination, så ser man, at den er gået op i syningen.

Senere går lynlåsen på en lomme i stykker, så ens sager falder ud.

Hanker knækker, og hjulene går på tværs af sig selv, så den ikke er til at trække, og man må så løfte ens tunge kuffert.

Dette sker ikke, hvis man har valgt sig en god kuffert ud fra en test.

Flere Nyheder