Det her findes faktisk blandt danske campingpladser

28 oktober 2019
campingpladser

editorial

Når sommerferien skal planlægges, så er mulighederne mange. Nogle tager til syden, andre foretrækker at blive hjemme i Danmark. Det er faktisk også muligt at få en rigtig fed ferie i Danmark – og så koster det ikke nær så meget som at stige på en flyver. For nogle lyder camping måske som sådan noget, man ser i de amerikanske film, hvor folk overnatter midt i skoven og det hele er meget naturbaseret. Det er dog også muligt at finde meget simple campingpladser, men de lidt mere luksuriøse af slagsen findes nu også.

Camping kan være luksuriøst

Camping er ikke længere blot en form for ferie for de, der ikke har så meget at gøre med. De campingvogne, der produceres nu om dage, kan ligne et helt luksushotel på hjul – også i størrelsen. Camping er en rigtig fed måde at komme hinanden ved på, og er man fastligger, så kan man få et helt nyt naboskab med de andre fastliggere.

Her finder du en lækker, luksuriøs campingplads med skøn natur

Der findes campingpladser, der har lidt af hvert. En af dem er Camping og familiepark West, som kan ses ved at følge dette link: https://www.campingfamiliepark.dk/. Her finder du både noget for dem, der er vild med natur og dem, som er vild med at sole sig og bade. Campingpladsen har nemlig sit helt eget vandland med den fedeste vandrutsjebane!

Omgivelserne er naturskønne og byder blandt andet på en idyllisk sø. Du finder også masser af sjov for børnene. Her kan de blandt andet give sig i kast med den udfordrende og spændende naturlegeplads. De kan også give den gas på den populære hoppepude eller ræse om kap i de mange mooncars. Er du og din familie på udkig efter en campingplads, der lige har lidt ekstra, så er det helt sikkert Camping og Familiepark West, du leder efter.

Flere Nyheder